Overblik over lagerhoteller på Sjælland

Her kan du finde et lagerhotel på Sjælland. Klik på den by, som ligger nærmest dig for at se en oversigt over lagerhoteller på Sjælland og læse mere om, hvad hvert enkelt lagerhotel kan tilbyde dig af services.


Annonce

Find et billigt lagerhotel på Sjælland

Du har masser af muligheder for at leje dig ind på et lagerhotel på Sjælland – især hvis du er på udkig efter et lagerhotel i de tæt befolkede områder som Storkøbenhavn eller de større sjællandske byer som fx Roskilde, Slagelse og Næstved. Flere kæder af lagerhoteller er godt repræsenteret på Sjælland. Fx har Nettolager hele 3 lagerhoteller i Ringsted, og denne kæde er også godt repræsenteret i mange andre byer på Sjælland.

Find et billigt lagerhotel på Sjælland

Der er ingen tvivl om, at lagerhotellerne i København er dyrere end lagerhotellerne på resten af Sjælland. Bor du et sted, hvor der ikke er et decideret lagerhotel som fx i Sorø, kan du i de fleste tilfælde leje plads til opbevaring hos et flyttefirma.

Det kræver for det meste dog, at du lejer plads til opbevaring samtidig med, at du hyrer det pågældende flyttefirma til at flytte dine møbler for dig. Der findes dog også adskillige små lagerhoteller rundt omkring på Sjælland, som ikke er en del af en kæde.

Som altid er det en god idé at sammenligne priser og service hos de forskellige lagerhoteller. Også på Sjælland er lagerhotellerne typisk dyrere inde i en stor by som København sammenlignet med et lagerhotel i en af de mindre sjællandske byer – primært fordi lagerhotellets husleje også er højere inde i byerne, hvor der er rift om lagerlokalerne.

Spar penge på et lagerhotel på Sjælland

Har du ikke brug for at komme til dine ting så ofte, kan du altså ofte spare penge ved at leje plads på et lagerhotel lidt længere ude på landet. Du skal dog også være opmærksom på, om et lagerhotel opkræver et gebyr for fx at udlevere dine ting til dig, eller om du kun skal betale for den plads, som du skal bruge til opbevaring af dine møbler og andre ejendele.