Overblik over lagerhoteller i København

Her kan du finde et lagerhotel i København. Der er et udvalg af lagerhoteller til private og lagerhoteller til erhverv i København.


Annonce


Opbevaring i København

Her kan du få overblik over lagerhoteller i København, som tilbyder opbevaring til private. I det centrale København er markedet domineret af de store kæder, som tilbyder såkaldt self storage, som er det moderne udtryk for et lagerhotel til private.

Du kan helt sikkert godt finde et lagerhotel i København. Lykkedes det dig alligevel ikke, kan du også prøve at se på et lagerhotel i Roskilde, Hillerød, Køge eller Helsingør.

Virksomheder, som har brug for et lagerhotel, kan med fordel prøve at søge i Nordhavn.

Find et lagerhotel i København

Hos et lagerhotel kan du normalt leje depotrum i forskellige størrelser, hvor du betaler en månedlig leje pr. kvadratmeter. Nogle af dem opkræver desuden et administrations- eller opstartsgebyr, mens andre forlanger et depositum – og så er der dem, som hverken opkræver det ene eller det andet.

Men som altid kan det være en god idé at regne den samlede pris ud, hvis du har en idé om, hvor længe du har brug for at leje et depotrum hos et lagerhotel i København.


Lej et billigt lagerhotel uden for byen

Der kan være stor forskel på prisen fra by til by – også inden for den samme kæde af lagerhoteller. Det vil fx være billigere, hvis du vælger at opbevare dine ting på et lagerhotel lidt uden for de store byer. Det hænger gerne sammen med, at lagerhotellerne inde i byerne skal betale en højere husleje for et lagerlokale.

Har du ikke brug for at komme til dine opmagasinerede ting så ofte, kan der altså være god økonomi i at leje et depotrum i en af de mindre byer.


Du kan med fordel overveje at leje et lagerhotel i København, hvis du fx

  1. - skal flytte til en mindre bolig og gerne vil have opmagasineret nogle af dine ting
  2. - skal bygge om og har brug for plads til opbevaring af møbler
  3. - bor i lejebolig og skal ud at rejse i rigtig lang tid
  4. - mangler opbevaringsplads til din motorcykel, båd eller campingvogn om vinteren. Mange grundejerforeninger tillader fx ikke, at man har sin båd eller campingvogn stående hjemme hos sig selv.
  5. - mangler lagerplads til din virksomhed
  6. - driver en webshop og ønsker at bruge din tid på at sælge frem for at pakke forsendelser

Den største fordel ved at opmagasinere dine ting er selvfølgelig, at du slipper for rodet hjemme hos dig selv.


Mange lagerhoteller tilbyder

  1. - adgang til dit depotrum døgnet rundt (eller i hvert fald i de fleste af døgnets timer)
  2. - tør og opvarmet opbevaring
  3. - videoovervågning
  4. - alarm

Nogle steder tilbyder de endda gratis lån af flyttekasser og trailer, når du skal flytte dine ting til eller fra det lager, hvor du har valgt at opbevare dine ting. Ellers må du selv i gang med at leje en trailer eller hyre en flyttemand i København, som kan flytte dine ting for dig, hvilket jo bliver en ekstra omkostning for dig, når du vælger at købe plads til opmagasinering af dine ting.

De bedste steder tilbyder også at rådgive dig om, hvordan du kan pakke dine ting, så du udnytter pladsen så effektivt som muligt og beskytter dem mod fugt, lugt og så videre.


Tjek om din indboforsikring dækker opbevaring på et lagerhotel

Eftersom mange lagerhoteller har både videoovervågning og alarm, er dine ting gerne opbevaret lige så sikkert på et lagerhotel som i dit eget hjem. I mange tilfælde vil din indboforsikring også dække de ting, som du opmagasinerer på et lagerhotel, men husk altid at snakke med dem og tjekke deres regler, så du er på den sikre side.

I værste fald tilbyder mange lagerhoteller, at du kan tegne en forsikring hos dem, men det er der jo ingen grund til, hvis din egen indboforsikring dækker.


Husk at læse kontrakten fra dit lagerhotel igennem

Nogle lagerhoteller har normalt ikke en bindingsperiode, så dem kan du opsige fra dag til dag, mens andre lagerhoteller har en opsigelsesperiode på 14 dage. Som du nok kan regne ud, varierer forretningsbetingelserne fra det ene lagerhotel til det andet også i København, så derfor er det altid en rigtig god idé at læse kontrakten igennem. Så slipper du for ubehagelige overraskelser, når du igen vil hente alle dine ting hjem fra dit lagerhotel i København.