Overblik over lagerhoteller på Fyn

Her kan du finde et lagerhotel på Fyn. Klik på den by, som ligger nærmest dig for at se en oversigt over lagerhoteller på Fyn og læse mere om, hvad hvert enkelt lagerhotel kan tilbyde dig af services.


Annonce

Find et billigt lagerhotel på Fyn

Der er gode muligheder for at finde et lagerhotel på Fyn – især hvis du har brug for et lagerhotel i en af de større byer som Odense, Middelfart eller Svendborg. Flere kæder af lagerhoteller er godt repræsenteret på Fyn. Det gælder blandt andet Nettolager, som har et lagerhotel i Odense. Desuden har Boxit to lagerhoteller i Odense.

Find et billigt lagerhotel på Fyn

Uden for Odense kan du leje plads til opbevaring hos mange forskellige flyttefirmaer på Fyn. Det kræver dog for det meste, at det sker i forbindelse med, at flyttefirmaet flytter dine møbler for dig. Der findes dog også andre lagerhoteller på Fyn, som ikke er en del af en kæde.

Som altid er det en god idé at sammenligne priser og service hos de forskellige lagerhoteller. Også på Fyn er lagerhotellerne typisk dyrere inde i en stor by som Odense sammenlignet med et lagerhotel i en af de mindre fynske byer – primært fordi lagerhotellets husleje også er højere i Odense.

Hos Nettolager i Årslev, som ligger cirka 20-25 minutters kørsel fra Odense, kan du fx leje et depotrum til kun 69 kr. pr. kvadratmeter pr. måned. Som et ekstra plus er der hverken oprettelsesgebyr, depositum eller bindingsperiode.

Spar penge på et lagerhotel på Fyn

Har du ikke brug for at komme til dine ting så ofte, kan du altså ofte spare penge ved at leje plads på et lagerhotel lidt væk fra Odense. Du skal dog også være opmærksom på, om et lagerhotel opkræver et gebyr for fx at udlevere dine ting til dig, eller om du kun skal betale for den plads, som du skal bruge til opbevaring af dine møbler og andre ejendele.