Lagerhotel

Lagerhotel Svendborg
Her kan du finde et lagerhotel i Svendborg.

Lagerbox Fyn
Vestergade 44
5700 Svendborg

Telefon: 22 79 87 20

Mail: m@milling.as

Mangler du et lagerhotel i Svendborg, kan du leje dig ind hos Lagerbox Fyn. Åbne pladser til fx vinteropbevaring af din campingvogn koster fra 200 kr. pr. måned, mens lukkede depotrum på 10 kubikmeter koster 420 kr. pr. måned.

Har du brug for en trailer til at flytte dine ting, kan du leje en for 300 kr. pr. døgn forudsat, at du også lejer et depotrum.

Alle depotrummene er tørre, fri for fugt, opvarmede, videoovervåget og tyverisikret. Du har adgang til dit depotrum alle årets dage kl. 06 - 22.

Ønsker du at se lagerhotellet, inden du lejer dig ind, er der personale til stede hver torsdag kl. 15 - 18. Her har du også mulighed for at få udleveret en nøgle, hvis du beslutter dig for at leje et depotrum.

Svendborg Lagerhotel
Bjernemarksvej 46B
5700 Svendborg

Telefon: 22 31 73 92

Mail: info@svendborglagerhotel.dk

På øen Tåsinge lige syd for Svendborg ligger Svendborg Lagerhotel. Her er mange muligheder for opbevaring lige fra møbler til vinteropbevaring af campingvogne og både til leje af værksted.

Til eksempel koster et depotrum på 7,5 kubikmeter 210 kr. pr. måned.

Alle depotrummene er aflåste og ligger i en isoleret hal, så her er frostfrit. Lejer du et depotrum, har du adgang til det alle ugens dage 07 – 22.

Langelands Godstransport
Havnegade 13
5900 Rudkøbing

Telefon: 62 51 11 35

Mail: stjernegaard@outlook.com

Langelands Godstransport er medlem af Danske Fragtmænd og tilbyder både transport og lagerhotel. Både private og virksomheder kan leje sig ind på deres lagerhotel på Langeland. Her kan du opmagasinere dine møbler, kontorinventar, varer eller hvad du nu mangler plads til.

Kontakt Langelands Godstransport for at høre nærmere.

Skovrummet
Posthusvej 123
5700 Svendborg

Telefon: 21 76 11 92

Mail: mail@skovrummet.dk

Skovrummet har lagerhotel i Svendborg og Faaborg. Her kan du leje et depotrum i den størrelse, som du har brug for, og du betaler 30 kr. pr. kubikmeter. Både private og virksomheder kan leje sig ind i dette lagerhotel.

Alle depotrummene er opvarmet, så der er frost- og fugtfrit, og du kan leje et rum for lige den periode, som du har brug for. Rummet låser du selv af, og du kan komme og gå, som det passer dig fra klokken 6.00 til 22.00 alle ugens dage.

I Svendborg kan du også leje plads uden for til opbevaring af din campingvogn. Du kan leje på månedsbasis, hvis du bare har brug for vinteropbevaring af din campingvogn, eller du kan leje for et helt år ad gangen.

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning
Sundbrovej 46
5700 Svendborg

Telefon: 62 21 12 75

Mail: mail@svendborg-moebeltransport.dk

Skal du flytte til eller fra Svendborg eller Tåsinge, og mangler du plads til midlertidig opbevaring af møbler, kan du opmagasinere dem i en opvarmet hal hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning.

Du betaler kun for den plads, som du bruger. Du skal bare også være opmærksom på, at du også skal betale pr. påbegyndte time, som personalet bruger i forbindelse med ind- og udlevering af dine ting.

Har du brug for at komme til dine ting, kan det ske kl. 0815 - 16.15 på hverdage, hvis du har lavet en aftale, da du kun kan få adgang i følgeskab med en af lagerhotellets medarbejdere.

Lagerhotel Svendborg

Fandt du et godt lagerhotel i Svendborg? Hvis ikke, kan du også prøve at se på et lagerhotel i Odense. Skal du flytte, kan det også være relevant for dig at leje plads på et lagerhotel i den by, som du flytter til. Se fx lagerhoteller i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Roskilde og København.