Lagerhotel

Lagerhotel Samsø
Her kan du finde et lagerhotel på Samsø.

Det er desværre ikke lykkedes os at finde et depotrum eller lagerhotel på Samsø, men vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du kender et. Bor du på Samsø, og har du brug for et lagerhotel, ligger den nærmeste mulighed os bekendt i Hou.

Lagerhotel Århus Syd
Møllemarken 6
Hou
8300 Odder

Telefon: 61 30 30 54

Mail: lasse@familytrade.dk

1 km fra færgen mellem Hou og Samsø finder du et flot og moderne lagerhotel, hvor du kan leje dig ind både som privat og som virksomhed. Du kan leje lige præcis den mængde plads, som du har brug for, og priserne starter ved 15 kr. pr. m3 pr. måned.

Her er åbent hele døgnet rundt, og du låser dig ind på lagerhotellet med din personlige kode og nøgle. Når du har lejet et depotrum, skal du huske at medbringe din egen hængelås. Det er din sikkerhed for, at kun du har adgang til de ting, som du kører til opbevaring her. Hele lageret er videoovervåget og sikret med alarm, som er koblet op til et vagtselskab.

Alle depotrum er isolerede, frostfri og tørre, så de er velegnede til opbevaring af møbler, dine kæreste arvestykker, musikinstrumenter, sportsudstyr og meget andet. Du kan også bruge dette lagerhotel til vinteropbevaring af din motorcykel.

Lagerhotellet har brede gange, så det er nemt at komme rundt og køre ind med trailer, og der er sækkevogne til fri benyttelse.

Hou Lager & Bådhotel
Møllemarken
Hou
8300 Odder

Telefon: 20 21 39 93

Mangler du vinteropbevaring til campingvogn eller båd? Hou Lager & Bådhotel har specialiseret sig i opbevaring af campingvogne, både og lignende.

Lagerhotellet tilbyder både indendørs- og udendørs opbevaring. Prisen afhænger af, hvor meget plads du har brug for, og du kan beregne prisen inde på deres hjemmeside.

Fandt du et godt lagerhotel på Samsø?

Der er ikke så mange lagerhoteller på Samsø at vælge mellem. Måske kan du finde et godt lagerhotel i fx Horsens eller Aarhus, hvis du tit er i Jylland. Skal du flytte, kan det også være relevant at finde et lagerhotel i den by, som du skal flytte til. Se fx lagerhoteller i Odense, Roskilde, Køge, Aalborg og København.