Lagerhotel

Lagerhotel Odense
Her kan du finde et lagerhotel i Odense. Der er ganske mange muligheder for at leje et lagerhotel i Odense Centrum, syd for Odense og nord for Odense.

Lagerhotel i Odense Centrum: Glamsbjerg, Ringe og Aarslev

City Self-Storage Odense
Rugårdsvej 54D
5000 Odense C

Telefon: 65 91 66 50

Mail: rugardsvej@cityselfstorage.com
City Self-Storage tilbyder opbevaring til både private og erhverv. Du kan leje depotrum i forskellige størrelser lige fra 1 kvadratmeter til 100 kvadratmeter.

På deres lagerhotel i Odense starter prisen ved 219 kr. pr. måned, men de kører af og til forskellige tilbud som fx 50% rabat til nye kunder i de første 4 måneder. Det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside.

Som hos ethvert andet professionelt lagerhotel i Odense er sikkerheden højt prioriteret. Her er videoovervågning døgnet rundt, tyverialarm og individuelle adgangskoder, så man kan se, hvem der går ind og ud. Desuden er det kun dig, der har nøgle til det depotrum, som du lejer. Du kan låse dig ind kl. 06 - 22 alle ugens dage.

3 x 34 Odense
Peder Skrams Vej 24
5220 Odense SØ

Telefon: 34 34 34 34

Mail: kontakt@3x34.dk

Har du brug for opbevaring af møbler i Odense i en kortere eller længere periode, kan du leje en container hos 3x34.

De tilbyder to forskellige størrelser containere:

  • En lille container til 265 kr. pr. måned. Den er 3,5 kubikmeter stor og kan fx rumme 16 flyttekasser.
  • En stor container til 525 kr. pr. måned. Den er 7 kubikmeter stor og kan fx rumme 46 flyttekasser.

Beslutter du dig for at leje en container, bliver den sat frem til dig, så du kan parkere lige ved siden af den, når du ankommer med dine ting. Containeren vil derefter blive opbevaret i en hal, som er overvåget med både kamera og alarm.

Dansk Lagerhotel
Hans Egedes Vej 18
5210 Odense N

Telefon: 66 18 85 00

Mail: kb@dansklagerhotel.dk

Tæt på ringvejen ligger Dansk Lagerhotel i Odense Nord, som både tilbyder opbevaring af møbler, flyttekasser og lignende for private kunder og hele varelagre for virksomheder.

De skræddersyr løsninger til hver enkelt kunde, så kontakt dem for at høre nærmere om priser, betingelser og så videre.

Flyttefirma Danmark
Faaborgvej 1
5250 Odense SV

Telefon: 42 75 75 75

Mail: info@flyttefirmadanmark.dk

Flyttefirma Danmark har et lagerhotel i Odense, som tilbyder opbevaring af møbler, arkivmateriale og paller med gods. De tilbyder prisgaranti på opbevaring og som en ekstra bonus 10% rabat, hvis du støder på et billigere tilbud hos en konkurrent.

Deres lagerhotel er fugt/varme styret, så temperaturen og luftfugtigheden altid er konstant. Desuden er lokalerne tyverisikret og indhegnet, så sikkerheden er i top. Dine containere bliver elektronisk registreret i deres lagersystem, så der er styr på, hvor dine møbler befinder sig, og de bliver ikke blandet med andres møbelopbevaring.

Ønsker du selv at indlevere dine ting til opbevaring, kan du helt gratis låne en trailer.

BOXIT Odense C
Thorslundsvej 3
5000 Odense C

Telefon: 66 19 20 00

Mail: odensecentrum@boxit.dk

Boxit er en kæde af lagerhoteller, som tilbyder tryg og sikker opbevaring af dine møbler og øvrige ejendele i professionelle omgivelser. De har blandt andet et lagerhotel i Odense Centrum.

Deres lager er videoovervåget, der er stålvægge mellem hvert depotrum, og du er den eneste med nøgle til dit eget depotrum. Hele året rundt kan du låse dig ind ind kl. 06 - 22  - også på søndage og helligdage.

Alle deres depotrum har en fast temperatur og lav luftfugtighed. Det betyder, at dine ting altid vil stå lunt og tørt.
Lagerudlejning Odense
Højager 26
5270 Odense N

Telefon: 30 66 10 23

Mail: boliggaarden.odense.aps@mail.dk

Her kan du leje et depotrum i Odense Nord i forskellige størrelser som fx 2 eller 8 kvadratmeter. De ligger alle i et lagerhotel, som er opvarmet og isoleret. Desuden er der gode tilkørselsforhold, så det er nemt for dig at læsse dine ting af.

Kontakt udlejeren, hvis du ønsker at høre nærmere om priser og så videre.

Odense Ny Flytteforretning
Sdr. Boulevard 87
5000 Odense C

Telefon: 66 11 05 66

Mail: salg@odensenyflyt.dk

Skal du flytte og mangler du et sted til midlertidig opbevaring af møbler i Odense, kan du leje plads i form af en eller flere containere på 8 kubikmeter hos Odense Ny Flytteforretning.

Containerne står herefter opbevaret i kortere eller længere perioder under betryggende forhold i tyverisikrede, klimakontrollerede og opvarmede lokaler.

Lige nu kører Odense Ny Flytteforretning et tilbud, hvor du får 1 måneds gratis opbevaring, hvis du henviser til deres hjemmeside. Se mere på forsiden af deres hjemmeside.

 

Lagerhotel syd for Odense: Glamsbjerg, Ringe og Aarslev

Nettolager Årslev
Industrivej 6
5792 Aarslev

Telefon: 70 23 02 55

Mail: kundeservice@nettolager.dk

Leder du efter et billigt lagerhotel syd for Odense, er Nettolager en overvejelse værd. Med en beliggenhed i Årslev er det nemt at komme til med både bil og offentlig transport.

Priserne starter ved 69 kr. pr. måned for et depotrum på 1 kvm. Det er plads nok til fx at opbevare 20 flyttekasser. For du brug for mere plads, kan du nemt tilkøbe det. Der er ingen bindingsperiode, så har du brug for et sted at opbevare dine ting en dage eller to fx i forbindelse med en flytning, er her en rigtig praktisk mulighed.

Nettolager har åbent hele døgnet rundt, og du kan endda bestille et depotrum på deres hjemmeside. Sikkerheden er helt i top med videoovervågning og tyverialarm. Desuden er der temperaturstyring, så depotrummene er tørre og har en konstant temperatur.

CP Flytteforretning
Assensvej 188
5750 Ringe

Telefon: 62 61 78 78

Mail: claus@cp-flyt.dk

Søger du et sted til opbevaring af møbler på Fyn i forbindelse med en flytning? CP Flytteservice i Ringe på Fyn kan hjælpe dig både med selve flytningen og opbevaringen.

Flyttefirmaet kan sørge for både kort- og langvarig opbevaring af dine ejendele, hvis du er løbet tør for plads. Desuden tilbyder de opbevaring af campingvogne og motorcykler, hvilket fx kan være meget praktisk, når det er vinter.

 Lagerhotel i Odense til opbevaring af møbler

Heden Flytteforretning
Assensvej 188
5750 Ringe

Telefon: 40 37 16 65

Mail: info@hedenflyt.dk

Endnu en mulighed for opbevaring af møbler i Odense er denne flytteforretning, som har hjemme 15-20 km syd for Odense. Fordelen ved at opmagasinere dine ting hos et flyttefirma er, at de også kan hjælpe dig med at flytte til og fra lagerhotellet, så du slipper for en masse besvær.

Dette lagerhotel i Ringe er godkendt til opbevaring, så din indboforsikring dækker, hvis bare du husker at oplyse dit forsikringsselskab om, at dine ting bliver opbevaret her.

Betingelserne for opbevaring af møbler er optimale med opvarmede lokaler, så der ikke er svigninger i hverken temperatur eller luftfugtighed.

Kontakt Heden Flytteforretning for at høre nærmere om priser.

JP Lagerhotel
Savværksvej 37
5620 Glamsbjerg

Telefon: 40 19 50 06

Mail: jp@jp-lagerhotel.dk

Cirka 30 km sydvest for Odense finder du dette lagerhotel i Glamsbjerg. Her kan du leje depotrum i forskellige størrelser og til priser fra 318 kr. pr. måned. Alle depotrummene har en loftshøjde på 2,5 meter. Du kan bestille et rum på firmaets hjemmeside.

Lagerhotellet i Glamsbjerg er opvarmet til mindst 8 grader hele året rundt. Der er installeret videoovervågning og tyverialarm, og du får udleveret en chip, som slår alarmen fra og åbner porten for dig. Du har adgang til dit depotrum hele døgnet rundt, så du kan altid komme til dine ting præcis, når det passer dig bedst.

Desuden er der så god plads inde på lagerhotellet her i Glamsbjerg, at du kan køre din trailer indenfor og læsse af i ly af vejrgudernes luner.

Lagerhotel nord for Odense: Otterup og Bogense

Boxdepotet Otterup
Ørkebyvej 6
5450 Otterup

Telefon: 61 11 12 17

Mail: odense@boxdepotet.dk

Boxdepotet er et lagerhotel nord for Odense. Det ligger i Otterup cirka 15 km nord for Odense. På deres hjemmeside kan du se en opdateret oversigt over ledige depotrum og størrelsen på dem.

Du skal bare være opmærksom på, at de angiver størrelsen på deres depotrum i kubikmeter i stedet for kvadratmeter.

Du kan reservere et depotrum på deres hjemmeside. Desuden kan du  helt gratis låne en trailer til at flytte dine ting, når du har bestilt et rum til opbevaring af dine ting.

Hele lagerhotellet er sikret med en tyverialarm, som er koblet direkte til et vagtselskab. Desuden er der videoovervågning hele døgnet rundt. Lokalerne er opvarmet, så der altid er omkring 8 grader varmt.

Du får dit eget nøglekort til lagerhotellet, så du kan låse dig ind og ud.

Nordfyns Lagerhotel
Skærvej 54
5400 Bogense

Telefon: 40 27 10 65

Mail: 40271065@mail.dk

Bor du på Nordfyn, kan du leje plads til opbevaring hos Nordfyns Lagerhotel i Bogense. Prisen er 60 kr. pr. kvadratmeter pr. måned inklusiv alt. Du skal leje for minimum én måned, og din opsigelsesfrist er 14 dages varsel til udgangen af en måned.

Lagerhotellet er opvarmet med gulvvarme, hvilket sikre en ensartet temperatur og luftfugtighed i hele rummet uanset, hvor meget du opbevarer. Gangene mellem hvert depotrum er 2,2 meter brede, så der kan holde en trailer inde i dem.

Døren ind til dit depotrum er 1,2 meter bred og 2,5 meter høj. Den er forsynet med en kraftig hængelås, som du får udleveret nøgle til sammen med lejekontrakten. Desuden får du udleveret en kode til områdets elektroniske port.

Du har fri adgang til dit lagerrum mellem kl. 6 – 22 alle ugens dage.