Lagerhotel

Lagerhotel Faxe
Her kan du finde et lagerhotel i Faxe.

Faxe Lager & Opbevaring
Ebbeskovvej 3
4640 Faxe

Telefon: 40 29 05 22

Mail: ebbeskov@post10.tele.dk

Lagerhotel lige uden for Faxe med depotrum til private og lager til virksomheder. Her kan du leje et opvarmet opbevaringsrum på 7-10 kvadratmeter og 50 kvadratmeter. Depotrummene er altid opvarmet til 5 grader.

Du skal selv sørge for en hængelås til dit depotrum, men så er du til gengæld også sikker på, at ingen andre har adgang til de ting, som du har til opbevaring på dette lagerhotel.

Der er adgang til lagerhotellet alle ugens dage. Til hverdag er der åbent kl. 06-20, og i weekenderne er der åbent kl. 09-16. Du skal betale et depositum på 3 måneders leje, som du får tilbage, når du fraflytter dit depotrum, som du kan opsige med 4 ugers varsel.

Vær opmærksom på, at din indboforsikring skal dække de ting, som du har opmagasineret  hos Faxe Lager & Opbevaring, så husk at gøre dem opmærksom på, at de står på et lagerhotel i Faxe.

Continental Removal
Saksholmvej 41
4733 Tappernøje

Telefon: 32 50 14 52

Mail: fe@continentalremoval.dk

I Tappernøje cirka 14 km syd for Faxe har dette flyttefirma et lagerhotel, som tilbyder opbevaring for både private og virksomheder i forbindelse med flytning. Lagerhotellet er opvarmet og tyverisikret.

Møbler og indbo bliver pakket i små containere, som bliver kørt til opbevaring på lagerhotellet. Det betyder, at du ikke kan komme til dine ting når som helst, det passer dig, så husk at overveje, hvad du får kørt til opbevaring.

Kontakt Continental Removal for yderligere oplysninger om priser etc.

 

BTK Transport
Heeringvej 25
Dalby
4690 Haslev

Telefon: 56 72 01 44

Mail: info@btktransport.dk

Lagerhotel nord for Faxe som tilbyder opbevaring og håndtering af gods. Lagerhotellet ligger tæt på Sydmotorvejen. Kontakt dem for yderligere oplysninger.

Sydsjællands Skadeservice
Kalvehavevej 4
Hovby
4640 Faxe

Telefon: 30 45 92 58

Mail: jp@hovby-m.dk

Har dit hjem været udsat for brand, vandskade eller lignende, kan du få dine møbler og andet indbo opbevaret hos Sydsjællands Skadeservice. Du kan også gøre brug af deres lagerhotel nær Faxe, hvis du er ved at flytte og mangler midlertidig opbevaring af møbler i Faxe.

Kontakt Sydsjællands Skadeservice for yderligere oplysninger om, hvordan de kan hjælpe dig.

Michael Munch ApS
Borres Hovedvej 4A
4654 Fakse Ladeplads

Telefon: 40 33 64 88

Mail: michael@michaelmunch.dk

Michael Munch tilbyder lagerhotel nær Faxe til virksomheder. Her er mulighed for at leje både indendørs og udendørs lagerplads, og de tilbyder opbevaring af næsten alle former for varepartier uanset, om det er på paller eller som stykgods.

Lagerhotellet sørger for at modtage dine varer, og de kan også stå for den videre logistik.

Marelund
Marelundsvej 8
Lille Torøje
4640 Faxe

Telefon: 21 47 06 68

Mail: marelund@marelund.dk

Øst for Faxe kan du leje en hel lade, som du kan bruge til lager, hvis du driver en virksomhed. Her er flere forskellige lagerlokaler at vælge mellem  i størrelser på henholdsvis 80 og 250 kvadratmeter. Nogle af lagerlokalerne er isoleret, mens andre ikke er isoleret.

Marelund tilbyder også vinteropbevaring af campingvogne i Faxe.

Kan du ikke finde et godt lagerhotel i Faxe, kan du også prøve at lede efter et lagerhotel i Køge, Vordingborg eller Næstved.