Lagerhotel

Lagerhotel Esbjerg
Her kan du finde et lagerhotel i Esbjerg til private, som har brug for opbevaring af fx møbler i forbindelse med en flytning. Længere nede på siden kan du finde et lagerhotel til erhverv, for som du sikkert allerede ved, er havnen i Esbjerg et vigtigt logistisk knudepunkt, hvor der hver dag bliver distribueret tonsvis af gods.

Lagerhotel i Esbjerg til private

BOXIT Esbjerg
Øresundsvej 1
6715 Esbjerg N

Telefon: 75 16 42 00

Mail: esbjerg@boxit.dk

Boxit er en kæde af lagerhoteller, som tilbyder professionel og seriøs opbevaring af dine ting i trygge og sikre omgivelser. De har blandt andet et lagerhotel i Esbjerg.

Deres lager har videoovervågning, stålvægge mellem hvert depotrum, og du er den eneste, som har adgang til dit eget depotrum. Alle ugens dage kan du låse dig ind kl. 06 - 22  - hele året rundt.

Alle deres depotrum har en fast temperatur og lav luftfugtighed. Det betyder, at dine ting altid vil stå lunt og tørt.

Esbjerg Transport
Murervej 5C
6710 Esbjerg V

Telefon: 42 12 36 00

Mail: netbook@esbjergtransport.com

Der kan være mange gode grunde til, at du mangler plads til dine ting hjemme hos dig selv. Uanset hvad årsagen er, kan du leje opbevaring til alt fra møbler til haveredskaber hos Esbjerg Transport.

Firmaet tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger uanset, om du har brug for en ekstra opbevaringsmulighed i en kort eller lang periode.

Orker du ikke selv at pakke alle dine ting ned og levere dem til opmagasinering, kan Esbjerg Transport også hjælpe dig med det. Kontakt dem for at høre nærmere om dine muligheder.

Aarsland Flyttefirma
Hedelundvej 7
6705 Esbjerg

Telefon: 75 14 01 11

Mail: post@aarsland.dk
Aarsland Flyttefirma tilbyder opbevaring til priser fra 6 kr. pr. døgn. Til den pris kan du fx opbevare en sofa eller et klaver hos dem. Du betaler for det faktiske antal døgn, hvor dine møbler og øvrige indbo er opmagasineret i deres depot, dog minimum 180 kr. Samtidig kan du opsige din aftale med kun 3 dages varsel, så her er en ret fleksibel mulighed for opbevaring i Esbjerg.

Lokalerne er opvarmede, støvfri og tyverisikret, så her dækker din egen indboforsikring - men kontakt alligevel lige dit forsikringsselskab for en sikkerheds skyld.

Du kan komme til dine ting hele døgnet rundt, hvis du laver en aftale. Som en ekstra bonus har du mulighed for at låne både trailer og flyttekasser gratis mod et depositum.
Lagerhotel i Esbjerg til erhverv

Bluewater Shipping
Trafikhavnskaj 9
Postboks 515
6701 Esbjerg

Telefon: 79 13 41 44

Mail: bwsebj@bws.dk

Bluewater Shipping har hovedkontor på Esbjerg Havn. Her har de hele 20 lagerbygninger på i alt 39.000 kvm plus et stort indhegnet område placeret direkte ved kajkanten.

Udover et lagerhotel i Esbjerg til gods tilbyder virksomheden også en lang række relaterede services inklusiv toldbehandling og diverse transportløsninger. De har fast trafik til og fra alle europæiske lande. Det er en erfaren virksomhed, som altid bestræber sig på at finde den bedste løsning både lokalt og globalt til deres kunder.

Esbjerg Gods
Alssundvej 2
6715 Esbjerg Ø

Telefon: 75 14 22 00

Mail: transport@esbjerg-gods.dk

Lige ved motorvejen finder du Esbjerg Gods. Det er et stort moderne lagerhotel i Esbjerg på 8200 kvm, som er inddelt i sektioner efter de forskellige typer af varer. Her kan de håndtere alle former for gods inklusiv transport, køl og frys.

Både lagerhallen og områderne uden for er tyverisikret, og virksomheden har stor fokus på kundeservice og kvalitet.

Fastlane
Storstrømsvej 42
6715 Esbjerg N

Telefon: 76 12 12 30

Mail: info@fastlaneaps.dk

Fastlane er en logistik-virksomhed, som har et lagerhotel i Esbjerg. Her kan din virksomhed få opbevaret gods i et stort lager, som er udstyret med moderne faciliteter som hydraulisk læsserampe, truck, alarmsystem, lagerreoler, folieringsmaskiner, pakkerborde og online lagerstyring.

Private personer kan få håndteret deres flyttegods af Fastlane. De har blandt andet god erfaring med at pakke og sende private ejendele til England og Malaga i Spanien.

Opbevaring i Esbjerg

Esbjerg ligger i Vestjylland og er præget af, at Esbjerg havn er et vigtigt logistisk knudepunkt. Der er et fornuftigt udvalg af lagerhoteller i Esbjerg, men hvis du ikke finder det, som du søger, kan du også prøve at se på et lagerhotel i Kolding.