Lagerhotel

Lagerhotel Bornholm
Her kan du finde et lagerhotel på Bornholm. De bornholmske lagerhoteller er placeret i Rønne og Nexø.

Rønne-Nexø Minilager
Lillevangsvej 13
3700 Rønne

Industrivej 13
3730 Nexø

Telefon: 61 60 74 59

Rønne-Nexø Minilager har to lagerhoteller: Et lagerhotel i Rønne på den vestlige side af Bornholm, og et lagerhotel i Nexø på den østlige side af Bornholm.

Her kan du leje depotrum i forskellige størrelser - fra 8 kvadratmetre op til 22 kvadratmetre. Hvert depotrum har sin egen adgang og egen nøgle, så ingen andre lejere kan låse sig ind i det depotrum, som du har lejet.

I både Rønne og Nexø er lagerhotellerne videoovervåget og indhegnet for at forhindre ubudne gæster. Du kan med fordel bruge et lagerhotel til møbelopbevaring, og du må også gerne opbevare fx din motorcykel her.

Som noget nyt kan du også leje en container, som bliver stillet op hjemme hos dig selv. Det kan være en praktisk løsning, hvis du fx er ved at bygge om eller har haft vandskade, så du i en periode har brug for billig møbelopbevaring.

Lejer du dig ind på disse bornholmske lagerhoteller i en periode på mere end 12 måneder, er den 12. måned gratis.

Ole Holm Transport
Ved Lunden 15
3700 Rønne

Telefon: 56 95 04 18

Mangler du i en kortere eller længere periode plads til opbevaring af møbler eller varer, udlejer Ole Holm Transport lagerplads til både private og erhverv.

Ole Holm Transport tilbyder et egentligt lagerhotel på Bornholm til virksomheder med alt, hvad det inkluderer: Oplagring, ombrydning, pakning, prismærkning og lagerstyring. Kontakt dem for at høre nærmere om, hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Bornholms Flytteforretning
Svanekevej 57A
3700 Rønne

Telefon: 56 95 07 87

Mail: info@bornholm-flyt.dk

Har du solgt din bolig, men ikke fundet et nyt sted at bo endnu? Eller skal du flytte til udlandet i en periode? Uanset hvorfor du mangler plads til opbevaring af dine møbler og øvrige indbo, tilbyder Bornholms Flytteforretning et billigt lagerhotel på Bornholm.

Dine ting bliver opbevaret i træ-containere på 6 kubikmetre, som står på et tørt og opvarmet lager, hvor der er videoovervågning døgnet rundt. Det betyder, at du ikke har adgang til dine ting når som helst, men må lave en aftale med lagerhotellet, hvis du har brug for at hente noget. Til gengæld er det en billig mulighed for opbevaring af møbler.

Der er desværre ikke så mange lagerhoteller på Bornholm. Skal du flytte, kan det i stedet være relevant for dig at se på et lagerhotel i den by, som du skal flytte til. Se fx lagerhoteller i Køge, København, Roskilde eller Næstved.