Lagerhotel

Lagerhotel Aalborg
Her kan du finde et lagerhotel i Aalborg centrum, syd for Aalborg, vest for Aalborg og nord for Aalborg:

Lagerhotel Aalborg centrum

Depotet Aalborg
Fåborgvej 8
9220 Aalborg øst

Telefon: 98 12 94 22

Mail: mail@depotet-aalborg.dk

Depotet Aalborg har cirka 300 depotrum til udlejning. Det er et relativt stort lagerhotel i Aalborg. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, og det bliver selvfølgelig også afspejlet i prisen. Korteste lejeperiode er en måned.

Hele området har alarm- og videoovervågning døgnet rundt, og alle rum er opvarmede. Du skal selv sørge for en hængelås til dit depotrum. Når du lejer et rum, får du en nøglebrik, så du kan låse dig ind og ud af porten kl. 07 - 22 alle ugens dage.

P. C. Østergaards Flytteforretning
Fåborgvej 8 - 14
9220 Aalborg Øst

Telefon: 98 18 19 00

Mail: post@pc-oestergaard.dk

Skal du flytte, og har du brug for at få dine møbler og øvrige flyttegods opbevaret i en periode? P. C. Østergaards Flytteforretning tilbyder et opvarmet og alarmsikret lagerhotel i Aalborg Øst til både private og virksomheder.

Vil du slippe for al besværet, sender de gerne nogle flyttefolk, som pakker dine ting ned i en container. Du kan også selv pakke det hele ned i en container, som bliver stillet på din adresse for derefter at blive kørt til opmagasinering. Eller du kan indlevere alle dine ting direkte på deres lagerhotel i Aalborg.

Har du brug for at komme til nogle af dine opmagasinerede ting, kan det ske efter aftale med firmaet.

BOXIT Aalborg
Ølgodvej 2
9220 Aalborg

Telefon: 98 19 42 00

Mail: aalborg@boxit.dk

Boxit er en kæde af lagerhoteller, som sætter en ære i at opbevare dine ting trygt og sikkert. De har blandt andet et lagerhotel i Aalborg. Her er videoovervågning, stålvægge mellem depotrummene, og det er kun dig, som har adgang til dit eget depotrum. Du kan låse dig ind kl. 06 - 22 hele året rundt.

Dine ting vil altid stå lunt og tørt, fordi alle deres depotrum på deres lagerhotel i Aalborg har en fast temperatur og lav luftfugtighed.

Øbro Flytteforretning
Svendborgvej 25
9220 Aalborg øst

Telefon: 98 15 91 22

Mail: flyt@obro.dk

Du kan opmagasinere dine ting i en container i alt lige fra en enkelt dag til flere år hos Øbro Flytteforretning, som altså tilbyder et lagerhotel i Aalborg til private.  Det kan være en praktisk løsning, hvis du har solgt dit hus og har brug for få dine ting opbevaret midlertidigt, hvis du ikke kan flytte direkte ind i dit næste hus.

Har du brug for af og til at komme til dine ting, kan du også leje et depotrum. Du kan kontakte Øbro Flytteforretning, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne.
Hasseris Flytteforretning
Vardevej 1
9220 Aalborg øst

Telefon: 98 16 20 66

Mail: info@hasserisflyt.dk

Skal du flytte, og har du brug for at få dit flyttelæs opmagasineret i en periode, udlejer Hasseris Flytteforretning også depotrum til opbevaring af dine møbler og øvrige indbo.

De tilbyder et professionelt lagerhotel i Aalborg, hvor der bliver passet godt på dine ting. Her bliver nemlig både sørget for luftcirkulation, en god temperatur og sikring mod indbrud.

Lagerhotel syd for Aalborg

Sønderup Transport
Trængstrupvej 31
9541 Suldrup

Telefon: 40 43 89 90

Mail: info@sonderuptransport.dk

Sønderup Transport har et lagerhotel i Suldrup cirka 35 km syd for Aalborg. Både virksomheder og private kan leje sig ind i lokalerne, som er isolerede.

Kontakt dem for at høre mere om, hvad de tilbyder.

Klarup Opbevaring
Romdrupvej 122
9270 Klarup

Telefon: 61 65 99 59

Mail: klarupopbevaring@gmail.com

13 km uden for Aalborg centrum finder du Klarup Opbevaring. Her kan du leje depotrum i forskellige størrelser på månedsbasis. Lokalerne er godkendt til opbevaring af almindeligt gods som fx dine møbler. Vil du opmagasinere maskiner, skal du huske at tømme dem for olie, benzin og så videre. Lejen skal du betale forud.

HMS Opbevaring Aalborg
Atletikvej 13
9230 Svenstrup J

Telefon: 70 27 56 55

Mail: info@hmsdanmark.dk

HMS Opbevaring Aalborg ligger cirka 9 km syd for Aalborg centrum. Vælger du at binde dig for en lejeperiode på minimum 3 måneder, kan du enten få en måneds gratis leje eller en gratis flytning, hvis du bor op til 70 km fra lagerhotellet.

HMS Opbevaring har videoovervågning af lokalerne. Der er installeret tyverialarm, som er koblet til et vagtselskab. Desuden bliver der holdt opsyn i den personligt betjente åbningstid.

Som lejer har du adgang til dit opbevaringsrum døgnet rundt.

LM Lagerhotel
Erhvervsparken 3
9632 Møldrup

Telefon: 86 69 13 55

Mail: lars@lm-lagerhotel.dk

LM Lagerhotel ligger i Møldrup 45 km syd for Aalborg og 20 nord for Viborg. Der er nem adgang til motorvejen og gode tilkørselsforhold til lagerbygningerne.

Målgruppen er webshops og virksomheder, som mangler lagerkapacitet. De kan også hjælpe dig med at plukke, pakke og sende varer ud til dine kunder.

LM Lagerhotel er godkendt til opbevaring af farligt gods, og de er godkendt af både Fødevarestyrelsen og Plantedirektoratet.

Hadsund Lagerhotel
Aalborgvej 51
9560 Hadsund

Telefon: 40 51 24 31

Mail: johnb.pedersen@nilfisk-alto.com

Hadsund Lagerhotel ligger 41 km syd for Aalborg og 25 km fra Hobro. Her kan private opbevare deres flyttelæs, og virksomheder kan leje opbevaringsplads til deres varer.

Lagerhotellet er godkendt til opbevaring af fødevarer, og der er installeret brandalarm.

Lagerhotel nord for Aalborg

Aalborg Lagerrum
Halsvej 178
9310 Vodskov

Telefon: 40 20 93 22

Mail: info@aalborglagerrum.dk

Hos Aalborg Lagerrum cirka 15 km nordøst for Aalborg er der højt til loftet - helt bogstaveligt. Det betyder, at et depotrum på 10 kvadratmeter svarer til 25 kubikmeter, så her kan du fx opbevare meget høje ting.

Her er døgnåbent, og du låser dig ind ad porten med din egen kode til alarmsystemet. Alle rum er tørre, rene og har en passende fast temperatur, så dine ting bliver opbevaret trygt og godt.

Der er god plads på gangene, så det er nemt for dig at komme ind og ud med dine ting, og der er både vogne og palleløftere til rådighed, så du slipper for at slide og slæbe.

BOXIT Nørresundby
Virkelyst 1
9400 Nørresundby

Telefon: 98 19 43 00

Mail: nr.sundby@boxit.dk

Boxit er en kæde af lagerhoteller, som sætter en ære i at opbevare dine ting trygt og sikkert.

Her er videoovervågning, stålvægge mellem depotrummene, og det er kun dig, som har adgang til dit eget depotrum. Det er et nordjysk lagerhotel med sikkerheden helt i top.

Du kan låse dig ind kl. 06 - 22 hele året rundt, også på helligdage, så du kan komme til dine ting næsten altid.

Dine ting vil altid stå lunt og tørt, fordi alle deres depotrum har en fast temperatur og lav luftfugtighed.

Hjørring Flytteforretning
Farøvej 70B
9800 Hjørring

Telefon: 98 92 00 94

Mail: svend@hjoerring-flyt.dk

Bor du i Nordjylland, kan du leje opbevaringsplads på et lagerhotel i Hjørring i kortere eller længere tid. Alt afhængig af hvor meget plads du har brug for, kan du leje en trækasse eller en container, som vil stå i et opvarmet lokale.

Dette lagerhotel i Hjørring er både aflåst og tyverisikret med alarm og videoovervågning. Har du brug for at komme til dine ting, skal du lave en aftale med firmaet, da lageret ikke er bemandet hele dagen.

Lej et lagerhotel i Aalborg

Lagerhotel vest for Aalborg

Lagerpark
ved Lars Schou Hansen
Nørholmsvej 147 C
9000 Aalborg

Telefon: 22 96 00 85

Mail: mailtolars@mail.dk

7 km stik vest for Aalborg finder du en erhvervspark, hvor du kan leje lagerbygninger i forskellige størrelser. Den mindste er 170 kvadratmeter, og den største er 900 kvadratmeter stor. Nogle af lagrene er isolerede, nogle er både isolerede og opvarmede, og nogle af dem er ingen af delene.

Fælles for alle lagrene er, at du skal betale 3 måneders depositum, du har 6 måneders opsigelse, og der er ingen fællesudgifter.

Du kan også leje et kontor til din virksomhed eller et udendørsareal, hvis du fx har brug for at oplagre nogle containere eller materialer, som kan stå ude. Alt i alt er det et lagerhotel i Aalborg med mange muligheder.

Opbevaring i Aalborg

Aalborg ligger ved Limfjorden i Nordjylland og er en af Danmarks største byer, så her er et pænt udvalg af lagerhoteller. Skal du bruge et lagerhotel i Aalborg, kan du prøve at tage kontakt til et af de lagerhoteller, som er listet her på siden.

Er du meget prisbevidst, kan der være penge at spare ved at vælge et lagerhotel uden for byen eller i en af de mindre byer i Aalborgs opland.

Du kan eventuelt også prøve at få et tilbud fra et lagerhotel i Frederikshavn eller Hjørring, hvis du ikke har noget imod at køre lidt efter et godt og billigt lagerhotel.